Siap Menerbitkan Buku Anda

Products

NOVEL BERBAHASA JAWA

JUDUL : DHUWIT ASURANSI ISBN: 978-602-7937-18-5 PENULIS: ST.SRI PURNANTO TAHUN: 2013 TEBAL : iv + 99 hal, 13 x 20 Cm GENRE : NOVEL TRAGIKOMEDI COVER : SOFT COVER SINOPSIS: Merga warunge Imam Prasojo ditabrak sepedha montor, saka asuransi oleh dhuwit Rp. 3 yuta. Durung wae dhuwit ditampa, wis akeh...

NOVEL BERBAHASA JAWA

JUDUL : GUWA BANGER ISBAN: 978-602-7973-18-5 PENULIS : TIWIEK SA TAHUN: 2013 DIMENSI: VI + 164 hal, 14,5 x 21 Cm Jenis Cover: SOFT COVER GENRE : NOVEL KRIMINAL SINOPSIS:            JENENGE temenan embuh Warsona embuh Darsona. Ning undang-undangane cukup...

© 2013 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode