Siap Menerbitkan Buku Anda

NOVEL BERBAHASA JAWA

JUDUL : DHUWIT ASURANSI

ISBN: 978-602-7937-18-5

PENULIS: ST.SRI PURNANTO

TAHUN: 2013

TEBAL : iv + 99 hal, 13 x 20 Cm

GENRE : NOVEL TRAGIKOMEDI

COVER : SOFT COVER

SINOPSIS:

Merga warunge Imam Prasojo ditabrak sepedha montor, saka asuransi oleh dhuwit Rp. 3 yuta. Durung wae dhuwit ditampa, wis akeh sing atri arep utang. Bareng nampa, dhuwit wis ora kena kanggo blanja. E...ndilalah malah diparani rampog. Nanging, rampoge ora nemokake dhuwit dhelikane Prasojo, ning malah nemu iwak pitik sing arep digawe soto. Sidane rampoge malah nyikat iwak pitik mau. 

Critane jian lucu, ning ya mesakna!!!!

© 2013 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode